VOX PLUGGSTUGA!

Nya terminen är här och nu är det dags för verksamhetsårets sista pluggstuga! Är du ny student och söker pluggkompisar? Då är det ett perfekt tillfälle att komma till pluggstugan och träffa studenter från flera terminer! Denna kväll är även superbra för er som snart har tenta eller kanske har tröttnat på att plugga ensam :)

Tisdag 30 januari från 17:00 i VIPen på Markan! Hoppas vi ses!


ENGLISH:
The new semester is here and now it’s time for study help! Are you a new student and is looking for study buddies? then this is a perfect opportunity for you to come to the study hall and meet students from semesters above you! This evening is also a perfect opportunity for those of you who have an exam soon and may be tired of studying alone :)

Tuesday 30th of January from 17:00 at Markan (House 91)! Hope to see you there!