Styrelsen

Vi som är med i VOX styrelse är

 

Ordförande: Malin Engvall

Hej svejs! Jag heter Malin och är 22 år, född samma år som vår fina giraff Raffe! Jag är inne på termin 5 på sjuksköterskeprogrammet och även inne på mitt tredje år i VOX styrelse. Min roll som ordförande är att leda styrelsen framåt i våra arbeten och se att de går rätt till. Mina arbetsuppgifter är att kalla till & hålla i styrelsemöten samt, och huvudsakligen, att stötta mina styrelsemedlemmar för att lyckas så bra som möjligt med sina uppgifter och därmed få vår sektion att bli så bra som möjligt! Har ni funderingar & frågor till mig eller VOX är det bara att höra av sig! Kramar <3

ordforande@voxhig.se

Vice ordförande: Matilda Karlsson

Tjenare! Matilda heter jag, är 21 år gammal och läser andra terminen på kriminologiprogrammet. I VOX styrelse sitter jag som Vice Ordförande. Min uppgift i styrelsen är vara vår ordförandes högra hand, avlasta och stötta henne, vi ser till så att allt rullar på som det ska med både styrelsen och våra samarbeten. Om man behöver lite extra hjälp med en uppgift kan jag hoppa in för att underlätta. Har ni några frågor om min post, eller funderingar överhuvudtaget, så kan du höra av dig till mig!

vice.ordforande@voxhig.se 

Ekonomiansvarig: Eric Karlsson

Halloj! Jag heter Eric, är 34 år och är ekonomiansvarig i VOX. Jag är inne på min sista termin på sjuksköterskeprogrammet och är klar nu till sommaren. Dock kommer jag fortfarande vara kvar som ekonomiansvarig lite till. Som ekonomiansvarig håller jag koll på cashen. Eftersom de flesta aktiviteter kräver pengar får man en bra insyn i allt som händer i VOX.

ekonomi@voxhig.se                     

Sexmästarinna: Alva Andersdotter

 Tja! Alva heter jag och är 22 år gammal. Läser 6:e terminen på socionomprogrammet. I min post som sexmästarinna ansvarar jag för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara haffa tag i mig när ni ser mig eller slänga iväg ett mail.

sexmasteriet@voxhig.se

Vice sexmästarinna: Saga Stjerneklev

 Hej! Saga heter jag och är 22 år gammal. Läser 6:e terminen på socionomprogrammet. I min post som sexmästarinna ansvarar jag för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara haffa tag i mig när ni ser mig eller slänga iväg ett mail.

sexmasteriet@voxhig.se

Utbildningsbevakare för VOX

Som utbildningsbevakare är vi studenternas hjälp vid eventuella frågor eller problem kring sin utbildning. Vi fungerar som medlare mellan studenter och lärare, om det skulle vara något som inte stämmer i en kurs eller om läraren betett sig illa så kan man höra av sig till oss så för vi saken vidare och försöker lösa detta på bästa sätt. Vi samarbetar även med Kåren, där vi utbyter information och diskuterar saker om händer på de olika utbildningarna.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor!

Utbildningsbevakare: Julia Pettersson

Hej!
Jag heter Julia, är 22 år och läser sista terminen på sjuksköterskeprogrammet.
Jag är utbildningsbevakare för samtliga av våra program och finns här för er om ni har några frågor eller funderingar.

utbildning_ssk@voxhig.se

Ledamot: Hanna Alhbeck

Hej hallå! Jag heter Hanna och är 19 år. Med mina 160cm tar jag priset för styrelsens både yngsta och minsta medlem. Jag är inne på termin 2 på sjuksköterskeprogrammet och mitt första år som medlem i VOX styrelsen. Som ledamot har jag inget specifikt ansvarsområde, utan är helt enkelt behjälplig där jag behövs och delaktig vid möten och evenemang. Om det är något ni undrar över är det bara att ta tag i mig när ni ser mig eller skicka iväg ett mail.

Ledamot: Malin Moqvist

Hej! Jag heter Malin och är 22 år gammal. Jag läser utredningskriminologiprogrammet och är inne på andra terminen. Ledamot är en väldigt öppen position som hjälper till där det behövs. Har ni någon fråga, tveka inte att haffa tag i mig eller skicka iväg ett mejl.

Informationsansvarig: vakant

Vice informationsansvarig: vakant

Näringslivsvarig: vakant

Lämna ett svar