Styrelsen

Vi som är med i VOX styrelse är

 

Ordförande: Amanda Persson

Hej! Jag heter Amanda, kallas för Piff, och är 22 år. Jag läser till sjuksköterska, termin 4 just nu. I min roll som ordförande så har jag det övergripande ansvaret i föreningen och finns till hands för alla andra poster och ser till att arbetet förs framåt. Jag är även den som har kontakten med våra sponsorer och andra företag. Mig kan man alltid kontakta om man funderar över något!

ordforande@voxhig.se

 

 


Ekonomiansvarig: Moa Göransson

Hej jag heter Moa är 21 år. Jag går andra året på sjuksköterskeprogrammet och sitter som ekonomiansvarig i styrelsen, som ekonomiansvarig ansvarar jag för inköp och försäljning av märken, BÖS samt er käraste ägodel, ovven.

.

Vid frågor kan ni nå mig på 0732004686

ekonomi@voxhig.se

 

 

 

Informationsansvarig: Karin Eriksson

Hej!

Jag heter Karin, är 22 år och går första året på sjuksköterskeprogrammet. I min post som informationsansvarig innebär det att förmedla i bild och text på sociala medier vad Voxförening  gör under året. Samt ge er information från våra

samarbetspartner som är relevant för både er framtid och det om gör studentlivet den bästa tiden i era liv.
Har ni några frågor? Nemas problemas, hör av er till mig på.

 0768334063

                                                                                  info@voxhig.se

 

 

                     

Sexmästare: Leonard Coelho Pimenta

 Tja! Leonard Coelho Pimenta heter jag och är 20 år gammal. Jag pluggar för tillfället första året på kriminologiprogrammet. Trots att programmet är på distans bor jag i Gävle, because why not? I min post, tillsammans med min vice ordförande i sexmästeriet Emil, ansvarar vi för att anordna sittningar, andra skojsiga evenemang och insparken tillsammans med Gefleteknologerna. Skulle ni ha någon fråga är det bara haffa tag i mig när ni ser mig, slänga iväg ett mail eller skicka ett mess.

0738139794

sexmasteriet@voxhig.se

 

 

 

Vice Sexmästare: Emil Pihl Kugge

Hej!
Emil Pihl Kugge är mitt namn och är 20 år, går just nu andra året på sjuksköterskeprogrammet. I min post, tillsammans med min ordförande i sexmästeriet Leonard, ansvarar vi för att anordna sittningar, andra skojsiga evenemang och insparken tillsammans med Gefleteknologerna.
Skulle ni ha någon fråga är det bara haffa mig när ni ser mig, slänga iväg ett mail eller skicka ett mess.
0707620895
                                      sexmasteriet@voxhig.se

 

 

 

Utbildningsbevakare sjuksköterskeprogrammet:

Caroline Björklund

Hej!
Jag heter Caroline, är 20 år och läser andra året på sjuksköterskeprogrammet. Som utbildningsbevakare är jag studenternas hjälp vid eventuella frågor eller problem kring sin utbildning. Jag fungerar som medlare mellan studenter och lärare, ifall det skulle vara något som inte stämmer i en kurs eller om läraren betett sig illa så kan man höra av sig till mig så för jag saken vidare och försöker lösa detta på bästa sätt. Jag samarbetar även med Kåren, där jag utbyter info och diskuterar saker om händer på de olika utbildningarna.
Tveka inte på att höra av dig!
070-3575084

utbildning_ssk@voxhig.se

 

 

 

 

Vice ordförande: Julia Lindén

Hej! Jag heter Julia Lindén. Jag är 21 år gammal och läser andra året på sjuksköterskeprogrammet. Jag sitter som Vice Ordförande i VOX styrelse. Min uppgift i styrelsen är att hjälpa Ordförande Amanda, där vi har ett nära samarbete och vi ser till så att allt rullar på som det ska med styrelsen och våra sponsorer. Har ni några frågor om min post, eller funderingar överhuvudtaget, så hör av dig till mig. Kram

0700567558

vice.ordforande@voxhig.se 

 

 

 

 

 

 

 

Näringslivsansvarig: Ej tillsatt

naringsliv@voxhig.se

Ledamot: Ej tillsatt

ledamot@voxhig.se

Vice Sexmästarinna: Ej tillsatt. 

vice.sexmasteriet@voxhig.se

Utbildningsbevakare Socionomprogrammet: Ej tillsatt.

utbildning_soc@voxhig.se

Utbildningsbevakare  internationella socionomprogrammet: Ej tillsatt.

utbildning_intsoc@voxhig.se /education@voxhig.se 

Utbildningsbevakare Kriminologprogrammet 

utbildning_krim@voxhig.se

 

 

 

Kommentera