Styrelsen

Vi som är med i VOX styrelse år 2023 är

 Ordförande: Felicia Lönn

Hej svejs! Jag heter Felicia och är ordförande i VOX. Min roll som ordförande är att leda styrelsen framåt i våra arbeten och se att de går rätt till. Mina arbetsuppgifter är att kalla till & hålla i styrelsemöten samt, och huvudsakligen, att stötta mina styrelsemedlemmar för att lyckas så bra som möjligt med sina uppgifter och därmed få vår sektion att bli så bra som möjligt! Har ni funderingar & frågor till mig eller VOX är det bara att höra av sig! Vi ses <3

ordforande@voxhig.se

 Vice ordförande: Klara Berglund

Tjenare! Klara heter jag och i VOX styrelse sitter jag som Vice Ordförande. Min uppgift i styrelsen är vara vår ordförandes högra hand, avlasta och stötta henne, vi ser till så att allt rullar på som det ska med både styrelsen och våra samarbeten. Om man behöver lite extra hjälp med en uppgift kan jag hoppa in för att underlätta. Har ni några frågor om min post, eller funderingar överhuvudtaget, så kan du höra av dig till mig!

            vice.ordforande@voxhig.se 

Ekonomiansvarig: Hanna Ahlbeck

Halloj! Jag heter Hanna och är ekonomiansvarig i VOX.  Som ekonomiansvarig håller jag koll på cashen. Eftersom de flesta aktiviteter kräver pengar får man en bra insyn i allt som händer i VOX. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mejl! Vi hörs!

ekonomi@voxhig.se     

 

Näringsliv: Linnéa Gustavsson

Halloj! Linnéa heter jag och är näringslivsansvarig i VOX. Som näringslivsansvarig arbetar jag till störst del med vår arbetsmarknadsdag Charisma, samtidigt som jag är första kontakten med våra sponsorer och samarbeten! Jag arbetar mycket med att binda goda kontakter med företag och planerar med sexmästeriet samarbeten och event som alla VOX medlemmar kan ta del av! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl! Kram <3

                             naringsliv@voxhig.se         

Sexmästarinna: Hanna Heed

 Hej! Hanna heter jag och i min post som sexmästarinna ansvarar jag för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara att slänga iväg ett mail :)

   sexmasteriet@voxhig.se

Vice sexmästarinna: Alva Bohlin

 Hej! Alva heter jag och är en del av sexmästeriet med VOX sexmästarinna Hanna! I min post som vice sexmästarinna hjälper jag Hanna och ansvarar för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara att slänga iväg ett mail :)

      sexmasteriet@voxhig.se

Informationsansvarig: Denice Aspman

Hallå där! Denice heter jag och är informationsansvarig i VOX! Som informationsansvarig har jag ansvar för våra sociala medier, marknadsföring och alla typer av kommunikation. Det är oftast mig eller vice Ella som ni kommer till om ni mejlar eller slänger iväg ett dm, exempelvis! Har ni funderingar och frågor till mig eller VOX i stort är det bara att maila eller greppa tag i mig när ni ser mig! Kramis <3

 info@voxhig.se

Vice Informationsansvarig: Ella Berglund

Hej! Ella heter jag och är vice informationsansvarig i VOX! Som vice informationsansvarig har jag med Denice ansvar för våra sociala medier, marknadsföring och alla typer av kommunikation. Det är i störst del oss som informationsansvariga som ni kommer till om ni mejlar eller slänger iväg ett dm på Instagram exempelvis! Har ni funderingar och frågor till oss eller VOX i stort är det bara att maila eller greppa tag i mig när ni ser mig! Kramis <3

  info@voxhig.se

 

Ledamot: Johanna Norman

Hej! Jag heter Johanna och är ledamot i VOX styrelse! Som ledamot har jag inget specifikt ansvarsområde, utan är helt enkelt behjälplig där jag behövs och delaktig vid möten och evenemang. Om det är något ni undrar över är det bara att ta tag i mig när ni ser mig eller skicka iväg ett mail.

styrelsen@voxhig.se

 

Ledamot: Elin Sernemar

Hej! Jag heter Elin och pluggar till sjuksköterska! Som ledamot har jag inget specifikt ansvarsområde, utan är helt enkelt behjälplig där jag behövs och delaktig vid möten och evenemang. Om det är något ni undrar över är det bara att ta tag i mig när ni ser mig eller skicka iväg ett mail.

styrelsen@voxhig.se

 

Ledamot: Carl Normark

Hej! Jag heter Carl och är 24 år. Som ledamot har jag inget specifikt ansvarsområde, utan är helt enkelt behjälplig där jag behövs och delaktig vid möten och evenemang. Om det är något ni undrar över är det bara att ta tag i mig när ni ser mig eller skicka iväg ett mail.

styrelsen@voxhig.se

 

Ledamot: Karin Bro Nygårdhs

Hej! Jag heter Karin och studerar termin tre på sjuksköterskeprogrammet. I styrelsen är jag en av fyra ledamöter och som ledamot hjälper jag till där det behövs. Har ni någon fråga, tveka inte att haffa tag i mig eller skicka iväg ett mejl.

styrelsen@voxhig.se

 

 

.

Utbildningsbevakare för VOX: vakant

Som utbildningsbevakare är vi studenternas hjälp vid eventuella frågor eller problem kring sin utbildning. Vi fungerar som medlare mellan studenter och lärare, om det skulle vara något som inte stämmer i en kurs eller om läraren betett sig illa så kan man höra av sig till oss så för vi saken vidare och försöker lösa detta på bästa sätt. Vi samarbetar även med Kåren, där vi utbyter information och diskuterar saker om händer på de olika utbildningarna.

Ni kan nå oss i frågor gällande utbildning på: utbildning_vox@voxhig.se

Lämna ett svar