Styrelsen

 

 Ordförande: Hanna Heed

Hej svejs! Jag heter Hanna och är ordförande i VOX. Min roll som ordförande är att leda styrelsen framåt i våra arbeten och se att de går rätt till. Mina arbetsuppgifter är att kalla till & hålla i styrelsemöten samt, och huvudsakligen, att stötta mina styrelsemedlemmar för att lyckas så bra som möjligt med sina uppgifter och därmed få vår sektion att bli så bra som möjligt! Har ni funderingar & frågor till mig eller VOX är det bara att höra av sig! Vi ses <3

ordforande@voxhig.se

 

 Vice ordförande: Carl Normark

Tjenare! Carl heter jag och i VOX styrelse sitter jag som Vice Ordförande. Min uppgift i styrelsen är vara vår ordförandes högra hand, avlasta och stötta henne, vi ser till så att allt rullar på som det ska med både styrelsen och våra samarbeten. Om man behöver lite extra hjälp med en uppgift kan jag hoppa in för att underlätta. Har ni några frågor om min post, eller funderingar överhuvudtaget, så kan du höra av dig till mig!

            vice.ordforande@voxhig.se 


Ekonomiansvarig: Hanna Ahlbeck

Halloj! Jag heter Hanna och är ekonomiansvarig i VOX.  Som ekonomiansvarig håller jag koll på cashen. Eftersom de flesta aktiviteter kräver pengar får man en bra insyn i allt som händer i VOX. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mejl! Vi hörs!

ekonomi@voxhig.se     


Vice ekonomiansvarig: Simon Orlander

Hej! Jag heter Simon och är vice ekonomiansvarig i VOX. Som vice ekonomiansvarig är jag med och hjälper Hanna att ha koll på ekonomin. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mejl! Vi hörs!

ekonomi@voxhig.se     


Näringsliv: Jasmine Nau Eriksson

Halloj! Jasmine heter jag och är näringslivsansvarig i VOX. Som näringslivsansvarig arbetar jag till störst del med vår arbetsmarknadsdag Charisma, samtidigt som jag är första kontakten med våra sponsorer och samarbeten! Jag arbetar mycket med att binda goda kontakter med företag och planerar med sexmästeriet samarbeten och event som alla VOX medlemmar kan ta del av! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl! Kram!

naringsliv@voxhig.se         

 

Vice näringsliv: Louise Storing Forssell

Hejsan! Mitt namn är Louise och jag sitter som vice näringslivsansvarig i VOX. Som vice näringslivsansvarig hjälper jag främst Jasmine med vår arbetsmarknadsdag Charisma. Även jag arbetar mycket med att binda goda kontakter med företag och planerar med sexmästeriet samarbeten och event som alla VOX medlemmar kan ta del av! Tveka inte på att höra av dig på mail om du har några frågorl! Kram <3

naringsliv@voxhig.se 

 

Sexmästarinna: Alva Bohlin

 Hej! Alva heter jag och i min post som sexmästarinna ansvarar jag för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara att slänga iväg ett mail :)

  sexmasteriet@voxhig.se

 

Vice sexmästarinna: Denice Aspman

 Hej! Denice heter jag och är en del av sexmästeriet med VOX sexmästarinna Alva! I min post som vice sexmästarinna hjälper jag Alva och ansvarar för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara att slänga iväg ett mail :)

     sexmasteriet@voxhig.se

 

Informationsansvarig: Jessica Krook

Hallå där! Jessica heter jag och är informationsansvarig i VOX! Som informationsansvarig har jag ansvar för våra sociala medier, marknadsföring och alla typer av kommunikation. Det är oftast mig som ni kommer till om ni mejlar eller slänger iväg ett dm, exempelvis! Har ni funderingar och frågor till mig eller VOX i stort är det bara att maila eller greppa tag i mig när ni ser mig! Kramis <3

 info@voxhig.se

 

Ledamot: William Almén

Hej! Jag heter William och är ledamot i VOX styrelse! Som ledamot har jag inget specifikt ansvarsområde, utan är helt enkelt behjälplig där jag behövs och delaktig vid möten och evenemang. Om det är något ni undrar över är det bara att ta tag i mig när ni ser mig eller skicka iväg ett mail :)

styrelsen@voxhig.se

 

Ledamot: Felicia Lönn

Hej! Jag heter Felicia och pluggar till socionom! Som ledamot har jag inget specifikt ansvarsområde, utan är helt enkelt behjälplig där jag behövs och delaktig vid möten och evenemang. Om det är något ni undrar över är det bara att ta tag i mig när ni ser mig eller skicka iväg ett mail. Kram :)

styrelsen@voxhig.se


Utbildningsbevakare: Karin Bro Nygårdhs

Hej! Jag heter Karin och är utbildningsbevakare i VOX. Som utbildningsbevakare är vi studenternas hjälp vid eventuella frågor eller problem kring sin utbildning. Vi fungerar som medlare mellan studenter och lärare, om det skulle vara något som inte stämmer i en kurs eller om läraren betett sig illa så kan man höra av sig till oss så för vi saken vidare och försöker lösa detta på bästa sätt. Vi samarbetar även med Kåren, där vi utbyter information och diskuterar saker om händer på de olika utbildningarna. Tveka inte på att skicka iväg ett mail om ni har några frågor!

utbildning_vox@voxhig.se

 

Utbildningsbevakare: Elin Sernemar

Hej! Mitt namn är Elin och jag är en av tre som sitter som utbildningsbevakare i VOX. Som utbildningsbevakare är vi studenternas hjälp vid eventuella frågor eller problem kring sin utbildning. Vi fungerar som medlare mellan studenter och lärare, om det skulle vara något som inte stämmer i en kurs eller om läraren betett sig illa så kan man höra av sig till oss så för vi saken vidare och försöker lösa detta på bästa sätt. Skulle ni ha någon fråga är det bara att slänga iväg ett mail :)

utbildning_vox@voxhig.se


Utbildningsbevakare: Amanda Lindblom

Hej! Mitt namn är Amanda och jag är utbildningsbevakare i VOX tillsammans med Elin och Karin. Tillsammans finns vi här för att hjälpa er studenter med frågor kring er utbildning. Om ni har några frågor, tveka inte på att skicka iväg ett mail till oss! :)

utbildning_vox@voxhig.se

 

Lämna ett svar