Styrelsen

Vi som är med i VOX styrelse är

 

Ordförande: Julia Lindén

Hej! Jag heter Julia och är 22 år. Jag läser till sjuksköterska och är just nu inne på termin 5. I min roll som ordförande har jag det övergripande ansvaret i föreningen och finns till hands för alla andra poster och ser till att arbetet förs framåt. Jag finns här för att stötta och pusha mina styrelsekamrater i deras arbete för att hjälpa mig om som ordförande att få våran förening att bli så bra som möjligt. Jag är även den som har kontakt med sponsorer och andra företag. Mig kan man alltid kontakta om man funderar över något!

ordforande@voxhig.se

Vice ordförande: Moa Göransson

Hej! Jag heter Moa och  jag är 22 år gammal och läser termin 5 på sjuksköterskeprogrammet. Jag sitter som Vice Ordförande i VOX styrelse. Min uppgift i styrelsen är att hjälpa och stötta vår Ordförande Julia, vi ser till så att allt rullar på som det ska med både styrelsen och våra samarbeten. Om man behöver lite extra hjälp med en uppgift kan jag hoppa in för att underlätta. Har ni några frågor om min post, eller funderingar överhuvudtaget, så hör av er till min mail.

vice.ordforande@voxhig.se 

Ekonomiansvarig: Malin Sjögren

Hej jag heter Malin och är 25 år. Jag är inne på min tredje termin på sjuksköterskeprogrammet och sitter som ekonomiansvarig i styrelsen. Som ekonomiansvarig är det mitt jobb att se till så föreningen följer sin budget och att det finns pengar till sittningar och andra roligheter, jag ansvarar även för inköp och försäljning av märken, samt er käraste ägodel, ovven.

ekonomi@voxhig.se

Informationsansvarig: Jeni Johnson

Hej!

Jag heter Jeni och är 21 år och studerar Utredningskriminologi och är inne på  min andra termin. I min post som informationsansvarig innebär det att jag ska se till att informationen och evenemangen som sker på skolan kommer ut till er elever via bild och text på sociala medier. Det är även mitt ansvar att ni får veta vad  vi i styrelsen faktiskt sysslar med och hur det hjälper er som studerar. Mitt mål är att ni ska veta vad som händer och när det händer, för jag vill att ni ska ha alla förutsättningar för en rolig och lyckad studietid

Frågor? Hör av er till mig eller till Raffe!

Facebook: Raffe Vox

Instagram: vox_gefle

Mail: info@voxhig.se

         

           

Sexmästarinna: Karin Eriksson

 Tja! Karin Eriksson heter jag och är 23 år gammal. Jag har för tillfället tagit ett studieuppehåll från sjuksköterskeprogrammet men det hindrar inte mig från att vara engagerad i föreningslivet! I min post som sexmästarinna ansvarar jag för att anordna sittningar, andra roliga evenemang som insparkar, syjuntor och andra sociala tillställningar. Vi i VOX har även ett nära samarbete med Gefleteknologerna och det är även tillsammans med dem vi har våra insparkar. Skulle ni ha någon fråga är det bara haffa tag i mig när ni ser mig eller slänga iväg ett mail.

sexmasteriet@voxhig.se

Näringslivsansvarig: Stefan Wickström

Hej! Mitt namn är Stefan och jag är 28 år och studerar till sjuksköterska här på HiG där jag är inne på min andra termin. Jag sitter som näringslivsansvarig i VOX vilket innebär att jag har först och främst ansvaret för vår arbetsmarknadsdag Charisma men jobbar även för att skapa kontakter med företag som kan vara relevanta för våra studenter inom VOX.

För eventuella samarbeten eller frågor kan ni höra av er till mig via mail.

naringsliv@voxhig.se

Utbildningsbevakare för VOX

Som utbildningsbevakare är vi studenternas hjälp vid eventuella frågor eller problem kring sin utbildning. Vi fungerar som medlare mellan studenter och lärare, ifall det skulle vara något som inte stämmer i en kurs eller om läraren betett sig illa så kan man höra av sig till oss så för vi saken vidare och försöker lösa detta på bästa sätt. Vi samarbetar även med Kåren, där vi utbyter information och diskuterar saker om händer på de olika utbildningarna.

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor!

Utbildningsbevakare sjuksköterskeprogrammet:

Caroline Björklund

Hej!
Jag heter Caroline, är 21 år och läser termin 5 på sjuksköterskeprogrammet.
Jag är utbildningsbevakare för sjuksköterskor och finns här för er om ni har några frågor eller funderingar.

utbildning_ssk@voxhig.se

Utbildningsbevakare kriminologiprogrammet:

Leonard Coelho Pimenta

 Tja! Leonard Coelho Pimenta heter jag och är 21 år gammal. Jag pluggar för tillfället termin 4 på kriminologiprogrammet. Jag precis som Carro och Erika fungerar som medlare mellan studenter och lärare, fast för de elever som läser Utredningskriminologi.

utbildning_krim@voxhig.se

Utbildningsbevakare Internationella socionomprogrammet:

Erika Harainen

Hejsan! Jag heter Erika, är 20 år och läser termin 2 på Internationella Socionomprogrammet. Min uppgift som utbildningsbevakare är att hjälpa dig som läser socionomprogrammet om du har några frågor eller funderingar kring din utbildning.

Hello! My name is Erika, I am 20 years old and attends the International Social studies program here on Högskolan in Gävle. My role as a educational watcher is to help you as a student if you have any questions or concerns about your education.

utbildning_intsoc@voxhig.se /education@voxhig.se 

 

 

 

 

Ledamot: Ej tillsatt

ledamot@voxhig.se

Vice Sexmästarinna: Ej tillsatt. 

vice.sexmasteriet@voxhig.se

Utbildningsbevakare  socionomprogrammet: Ej tillsatt.

utbildning_soc@voxhig.se

Vice Informationsansvarige: Ej tillsatt.

info@voxhig.se

 

 

 

Kommentera