BLI STUDENTREPRESENTANT!

Vill ni aktivt påverka er utbildning? Då rekommenderar vi i VOX verkligen dig att bli en studentrepresentant! Som studentrepresentant är alla poster arvoderade och det betalas ut terminsvis i efterskott. För möten under 3 timmar får du 500kr och för möten från 3 timmar och uppåt får du 1000kr. 

För att hjälpa dig i ditt uppdrag finns Studentinflytandeansvarig Karin på Gefle Studentkår. Hon nås på mejl eller via telefon om du har frågor eller funderingar om studentrepresentation. 

Mer information om de olika råden och hur du skickar in ansökan finner ni på Gefle Studentkårs hemsida här: https://geflestudentkar.se/du-som-student/studentrepresentation/ 

Fortsättningsvis arbetar vi inom VOX aktivt med att studietiden ska bli så bra så möjligt för alla oss som studerar på HiG, och VOX finns här för dig som student som stöd med allt inom studiekvalitetsfrågor. 

Har ni några frågor/bekymmer eller åsikter kring er utbildning men vet ej hur ni ska ta upp det med enskild professor eller skolan direkt? Tveka inte att kontakta oss så kan vi vara er hjälpande hand! 

Nedan finner ni kontaktuppgifter till respektive utbildningsprogram: utbildning_vox@voxhig.se 

Utredningskriminologiprogrammet: utbildning_krim@voxhig.se 

Sjuksköterskeprogrammet (+ specialist): utbildning_ssk@voxhig.se 

Socionomprogrammet: utbildning_soc@voxhig.se 

Internationellt socialt arbete/International social work: utbildning_intsoc@voxhig.se