Sök till styrelsen!

Hej alla fina Voxare!

Vi hoppas att n0llningen var super skojsilojsig för er och att ni inte är allt för ledsna nu när allvaret har börjat igen.

Vi tycker ju självklart att det bästa sättet att fortsätta ha så mycket kul som möjligt är ju att söka till styrelsen! Till årsskiftet kommer vi att rösta in en ny styrelse så nu är det hög tid att börja söka.

Vad alla poster innebär kan ni läsa i dokumentet som är bifogat här nere.

I ansökan ska namn, personnummer, telefonnummer, adress och e-post stå. Utöver det vill vi gärna att ni berättar lite om er själva också. Och så självklart vilken/vilka poster ni är intresserade av. Man får mer än gärna söka flera stycken. Det finns även en post som utbildningsbevakare för det Internationella socionomprogrammet. Skicka er ansökan till ordforande@voxhig.se.

Arbetsbeskrivningar